Maintenanz in Installatie.nl (3 februari 2021)

Nieuwe certificeerder richt zich op kleine installateur

Naast gevestigde namen als Kiwa, Dekra en Bureau Veritas komt er een vierde certificeerder voor de Gasketelwet op de markt: CBI-NL. Het nieuwe bedrijf presenteert zich als “enige certificerende instelling maar één werkveld, namelijk de BRL6000-25”.

CBI-NL heeft sinds september vorig jaar een inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Het jonge bedrijf richt zich voornamelijk op eenmansbedrijven en kleinere installatiebedrijven, waarvan een groot deel nog met het certificeringstraject moet beginnen. “Er komt een enorme golf aan bedrijven die gecertificeerd moeten worden”, zegt directeur Janine van den Nieuwenhuijsen. “We zien dat er voldoende ruimte is voor een extra certificerende instelling.”

Lees verder: https://www.installatie.nl/nieuws/nieuwe-certificeerder-richt-zich-op-kleine-installateur/

NIEUWS

Blijf op de hoogte van al het nieuws omtrend de Maintenanz Toolbox. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Scroll naar boven