Installatie.nl: Installateur blogt over Gasketelwet

In de weken naar 1 april zal installateur Peter Deckers van Maintenanz een blogserie schrijven op Installatie.nl. Vanaf deze plek neemt hij installatiebedrijven mee in de praktische consequenties, de uitdagingen en hobbels die bedrijven en monteurs in deze periode tegen gaan komen.

Over Peter Deckers

Peter Deckers (1966) heeft al 27 jaar twee installatiebedrijven: Deckers installatiebedrijf is gevestigd in Stramproy/Weert (NL). Ook heeft hij een installatiebedrijf in het Belgische Molenbeersel/Kinrooi.

Deckers is altijd opzoek naar simpel en eenvoud. Dat was ook de opzet voor het ontwikkelen van software voor de installatiebranche. Maar als mede-oprichter van Maintenanz voelt hij zich nog steeds monteur. ‘Kan ik mijn onderhouds-en servicewerkzaamheden snel, simpel en correct registreren?’- dat was de drijfveer achter de ontwikkeling van de tools.

Sinds 2015 is hij bezig met de praktische toepassing van digitalisering. Toen de tools ontwikkeld waren, werd hij ingehaald door de Gasketelwet. De tool toepasbaar maken voor CO-Certificering is geen probleem. Snappen hoe een certificatieproject werkt, was de uitdaging. Met de opgedane kennis van de Gasketelwet en het opzetten van een kwaliteitshandboek adviseert hij nu ook installateurs bij de CO-certificering. Als hij tijd overheeft sleutelt hij nog aan zijn oldtimer.

NIEUWS

Blijf op de hoogte van al het nieuws omtrend de Maintenanz Toolbox. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Scroll naar boven