WELKOM, LEDEN VAN DE BOUWUNIE!

MELD JE AAN EN ERVAAR DE VOORDELEN.

+

Digitale Attesten: Een Must Vanaf September
Beste installateurs, vanaf september dit jaar kunnen we er niet omheen: Attesten voor onderhoud en keuring eerste indienststelling moeten digitaal bij het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap (VEKA) ingediend worden. Een nieuwe wending, maar wel één die jouw administratieve lasten kan verlichten

Wat moet je weten?
Vanaf 1 september 2023 is het verplicht om attesten van keuring of onderhoud van centrale stooktoestellen digitaal te registreren bij het VEKA. Dit moet binnen 30 dagen na het uitvoeren van de activiteit gebeuren. 

Hoe helpt Maintenanz je hiermee?
We begrijpen dat je als technicus graag efficiënt te werk gaat. Onze CV Tool helpt je om de nieuwe meldingsplicht soepel te vervullen. Attesten opstellen, inclusief alle rookgasmetingen, en doorsturen naar het VEKA wordt een fluitje van een cent. 

Exclusief voor Bouwunie-leden
Speciaal voor jou als lid van de Bouwunie: 15% korting op onze CV Tool.
Dat maakt de overstap naar deze digitale manier van werken nog aantrekkelijker.

Wat nu?
Gebruik het digitale invulformulier voor je vooraanmelding.
Je krijgt een bevestigingsmail met alle details.
Start met de vereenvoudiging van je administratie.

Wat zegt de wet?

VEKA, het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap, is de organisatie die verantwoordelijk is voor het beheren van energie- en klimaatbeleid in Vlaanderen. Sinds begin 2023 is er een nieuwe wet van kracht: installateurs en technici moeten nu alle keuringen en onderhoud van centrale stooktoestellen digitaal aanmelden bij het VEKA. Dit moet gedaan worden binnen 30 dagen na uitvoering van de activiteit. De wet is erop gericht om het registratieproces te stroomlijnen en de kwaliteit van het onderhoud en de keuringen te waarborgen.”

De CV Tool: Werkzaamheden uitgevoerd? Administratie afgerond!

Met de Maintenanz CV Tool houd je jouw metingen, rapporten en registraties gemakkelijk bij. Zodra je bij de klant weer naar buiten loopt, meld je de werkorder af en is daarbij de administratie gebeurfgebeurd. Vanaf nu werk je veilig en volgens de regels. Ook hoef je je geen zorgen meer te maken over de laatste wijzigingen in de wet- en regelgeving.

Naast de noodzakelijke basis tool voor je smartphone of tablet, krijg je ook toegang tot het online portaal. Hier is alle informatie, zoals werkorders, rapporten, historiek en klant- en ketelgegevens te vinden. Ook kan je in deze omgeving werkorders klaarzetten.

Of het nu gaat om werkzaamheden voor de CO-certificering of het correct uitvoeren en registreren van service- en onderhoudswerkzaamheden met de CV Tool van Maintenanz!

Speciaal voor Bouwunie-leden: 15% korting op onze CV Tool.

Na voltooien van onderstaand vooraanmeldformulier neemt het team van Maintenanz contact met je op om de aanschaf en activering van de CV Tool in jouw bedrijf te begeleiden.Liever gelijk van start?

Ga dan direct naar onze Toolstore en gebruik kortingscode

MTZ-NZ874Q-BU23

voor 15% korting voor Bouwunie leden.

Naar de Toolstore

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

Maintenanz hoort graag van jou!
We helpen je graag met vragen of onduidelijkheden.
Ook voor constructieve feedback staan wij uiteraard open!
Bel ons tijdens kantooruren of stuur een mailtje.
We nemen zo snel mogelijk  contact met je op.

Maintenanz BV
Fiejestraat 13
3640 Kinrooi
België

Scroll naar boven