SNELHEID.
Meer doen in minder tijd. Dat is winstgevend!

Goed gereedschap is noodzaak. Dat kan iedere vakman beamen. In de huidige tijd is digitaal gereedschap inmiddels ook onmisbaar geworden. De inzet van slimme systemen ondersteunt het werkproces direct èn indirect. Maintenanz levert het digitale gereedschap dat de installateur direct tijdwinst oplevert.

Kostbare tijd winnen, of beter gezegd: de SNELHEID van het werkproces wordt hoger. Dit door geen tijdverlies met administratieve handelingen of complexe registratie. Dat is ons uitgangspunt. Maintenanz brengt de juiste informatie binnen handbereik. Het ideale gereedschap voor elke installateur die optimaal bezig wil zijn met zijn vak .

ZEKERHEID.
Het werkproces borgen. Zekerheid vóór alles!

Het installatievak staat bol van regeltjes en voorwaarden, er zijn vele regels en procedures. En er komen steeds meer regels, voorschriften en richtlijnen.

Er is een groot tekort aan vakmensen en goed geschoolde mensen kunnen overal aan de slag. Scholing en vakkennis is de komende jaren essentieel. Bijblijven in de ontwikkelingen is voor elke installateur cruciaal om de kwaliteit van zijn werk te kunnen waarborgen.

Je kunt niet alles weten.  Dan is het superhandig als je alle informatie in je hand hebt. Installatietechniek wordt alsmaar complexer: naast de mechanische onderdelen is ook elektronica niet meer weg te denken.

Maintenanz levert de installateur actuele informatie en maakt het werk(-proces) van de installateur eenvoudiger door applicaties die vanuit het veld zijn opgezet. Ideaal!

Het werkproces begeleiden met slim digitaal gereedschap dient niet alleen de snelheid, maar borgt ook de ZEKERHEID. Alles afgevinkt. Niks vergeten? Check!

VEILIGHEID.
Regels zijn regels en veiligheid staat op #1!

Erkenning, vakpaspoort, certificering, accreditatie. De bedrijfsbus zit rondom vol met stickers van erkenningen. We hebben alle papieren, we hebben alle diploma’s. En zit al die kennis in je hoofd? En handel je er naar? Chapeau!

Ook met veel ervaring en vakkennis is het lastig alle voorwaarden uit het hoofd te weten en toe te passen in de praktijk. Maintenanz levert de installateur gereedschap waarmee op snelle en overzichtelijke wijze aan alle voorwaarden kan worden voldaan. 

Een fout kan grote gevolgen hebben. Soms met dodelijke afloop. Daarom zijn er regels. 

Registreren en rapporteren is een vereiste. Het maakt het werk niet leuker, maar je weet daardoor wél (en een ander) dat je goed bezig bent en het veilig is gebeurd. Tijdverlies met rapporteren en registreren tot een minimum beperken is hét doel van Maintenanz gereedschappen.

 De techniek staat niet stil, dus iedere installateur moet bijblijven om veilig te werken en installaties veilig achter te laten.

Om het kennis-niveau van de installateur te ondersteunen ontwikkelt Maintenanz digitale gereedschappen die het werk in de dagelijkse praktijk makkelijker maken en de VEILIGHEID van het werk te vergroten.

Snelheid. Zekerheid. Veiligheid.
En àltijd bij je.

Scroll naar top