Professionaliseer jouw hijsveiligheid onderhoud met de Hijsveiligheid Tool

De Hijsveiligheid Tool: Veiligheidsborging van hoge klasse

De hijsveiligheid tool is een op maat ontwikkelde tool. Ook met deze tool kun je eenvoudig en correct metingen, rapporten en registraties uitvoeren. De checklist is opgesteld conform de NEN-EN 13155.

Behalve basis tool voor je smartphone of tablet, krijg je ook toegang tot de online portaal. Hier wordt alle informatie, zoals werkorders, rapporten, historie en klant- en ketelgegevens overzichtelijk verzameld. Ook kun je in deze omgeving eenvoudig werkorders klaarzetten of overige administratieve handelingen voorbereiden en/of bijwerken.

Of het nu gaat om volgens NEN-richtlijnen te werken, of het stapsgewijs, consequent en correct uitvoeren en registreren van service- en onderhoudswerkzaamheden… Met de Hijsveiligheid Tool van Maintenanz breng jij ‘veiliger werken volgens de regels’ naar ongekende hoogte!

Ook op zoek naar een oplossing voor uw werkzaamheden? Heeft u binnen uw onderneming processen die dienen te voldoen aan wet- en regelgeving? Neem contact met ons op, dan kijken we samen naar een oplossing die ook jouw werk een makkie maakt.

Deze bedrijven werken samen met Maintenanz

Scroll naar top

Inschrijven nieuwsbrief