Professionaliseer jouw CV onderhoud met de CV Tool

De CV Tool: Werkzaamheden uitgevoerd? Administratie afgerond!

Met de Maintenanz CV Tool houd je vanaf nu eenvoudig, consistent en stapsgewijs jouw metingen, rapporten en registraties bij. De checklist is opgesteld volgens de BRL6000-25. Zodra je bij de klant weer naar buiten loopt, meld je de werkorder af en is daarbij de administratie gelijk compleet. Vanaf nu werk je veilig en volgens de regels en maak jij je geen zorgen meer over de meest actuele wet- en regelgeving.

Naast de essentiële basis tool voor je smartphone of tablet, krijg je ook toegang tot de online portaal. Hier wordt alle informatie, zoals werkorders, rapporten, historie en klant- en ketelgegevens overzichtelijk verzameld. Ook kun je in deze omgeving eenvoudig werkorders klaarzetten, of overige administratieve handelingen voorbereiden en/of bijwerken.

Of het nu gaat om werkzaamheden ten behoeve van de CO-certificering of het correct uitvoeren en registreren van service- en onderhoudswerkzaamheden; Met de CV Tool van Maintenanz wordt al jouw werk een makkie!

Deze bedrijven werken samen met Maintenanz

Waar ondersteunt de CV-Tool bij?

 • Metingen

  Rookgas- en CO-metingen

 • Rapporten

  Bevindingen tijdens onderhoud, service en interventies

 • Registratie

  Uren- en materialenregistratie

 • Wetgeving/richtlijn checklist

  BRL6000-25

 • Overige

  Afmelden volgens wetgeving

 • Database

  Alle onderhouds- en servicewerkzaamheden zijn direct beschikbaar en aan te vullen via het scannen van de installatiepas (de QR-sticker op het toestel).

 • Metingen

Met de CV-Tool ben je verzekerd van een gemakkelijke en correcte registratie van toestel-, klant- en meetgegevens. Je kunt meerdere rookgasanalyse metingen toevoegen aan jouw rapport. Ook de registratie van de checklist voor het opvolgen van de Gasketelwet is hierin verwerkt.

Alle metingen (rookgas-, CO- en drukvalmetingen) worden digitaal uitgelezen en naar jouw tablet verzonden. Zo worden deze automatisch opgenomen in jouw rapportage.

 • Rapporten & Wetgeving

De CV-Tool stelt je in staat om eenvoudig en stapsgewijs rapportages op te stellen. Zo ben je altijd voorzien van een volledige registratie van onderhoud en interventies.

De gehele werkstructuur van de Maintenanz CV-Tool vereenvoudigt bovendien een projectgerichte controle. De ingebouwde checklist garandeert je daarbij van de opvolging van de BRL6000-25- inclusief CO-certificering.

 • Registratie

Tijdens het opstellen van het werkorderrapport, biedt de app je de mogelijkheid om de gemaakte uren en de gebruikte materialen bij te houden. Rapporten kunnen vervolgens direct volgens de wetgeving worden afgemeld.

Zo regel je de administratie tijdens het onderhoud zelf: onderhoud klaar, administratie klaar!

 • Database & Installatiepas

Alle onderhouds- en servicewerkzaamheden zijn direct beschikbaar en aan te vullen via het scannen van de installatiepas (de QR-sticker op het toestel).

Via het scannen van deze Installatiepas kun je ter plaatse alle vastgelegde data inzien en aanvullen.

Bekijk de CV tool in actie

5/5

Wij zijn IW en zorgen dat Nederland klaar is voor morgen. De Maintenanz Tools is zo’n voorbeeld van waar goede samenwerking toe kan leiden. Een handige app voor de Nederlandse praktijk om eenvoudig aan alle geldende wetgeving te kunnen voldoen.

Jan Willem van Bruggen, Directeur Opleidingen IW Nederland

5/5

Wij proberen in onze trainingen de deelnemers altijd een structuur mee te geven. Daar passen de tools van Maintenanz perfect in. Het zorgt ervoor dat je als onderhouds- of storingsmonteur niet hoeft na te denken over randvoorwaarden en procedures. De App stuurt je de juiste kant op met een heldere structuur.

Nico van Leeuwen, namens ROVC Technische Opleidingen BV

Scroll naar top

Laat je gegevens achter en
test direct onze tool!

Hi, ik ben M@kkie.

Inschrijven nieuwsbrief