Professionaliseer jouw CV onderhoud met de CV Tool

De CV Tool: Werkzaamheden uitgevoerd? Administratie afgerond!

Met de Maintenanz CV Tool houd je jouw metingen, rapporten en registraties gemakkelijk bij. De checklist is gemaakt volgens de BRL6000-25, de K25000 en de NHK-CBS 2021/04. Zodra je bij de klant weer naar buiten loopt, meld je de werkorder af en is daarbij de administratie gelijk compleet. Vanaf nu werk je veilig en volgens de regels. Ook hoef jij je geen zorgen meer te maken over de laatste wijzigingen in de wet- en regelgeving.

Naast de noodzakelijke basis tool voor je smartphone of tablet, krijg je ook toegang tot het online portaal. Hier is alle informatie, zoals werkorders, rapporten, historie en klant- en ketelgegevens op een te vinden. Ook kun je in deze omgeving werkorders klaarzetten.

Of het nu gaat om werkzaamheden voor de CO-certificering of het correct uitvoeren en registreren van service- en onderhoudswerkzaamheden; Met de CV Tool van Maintenanz wordt al jouw werk een makkie!

Deze bedrijven werken samen met Maintenanz

Waar ondersteunt de CV Tool bij?

 • Metingen

  Rookgas- en CO-metingen

 • Rapporten

  Bevindingen tijdens onderhoud, service en interventies

 • Registratie

  Uren- en materialenregistratie

 • Wetgeving/richtlijn checklist

  BRL6000-25 en BRL K25000

 • Overige

  Afmelden volgens wetgeving

 • Database

  Alle onderhouds- en servicewerkzaamheden zijn direct beschikbaar en aan te vullen via het scannen van de installatiepas (de QR-sticker op het toestel).

Met de CV Tool ben je verzekerd van een gemakkelijke en correcte registratie van toestel-, klant- en meetgegevens. Je kunt meerdere rookgasanalyse metingen toevoegen aan jouw rapport. Ook het invullen van de checklist voor het opvolgen van de Gasketelwet is hierin verwerkt.

Alle metingen (rookgas-, CO- en drukvalmetingen) worden digitaal uitgelezen en naar jouw tablet verzonden. Zo worden deze automatisch opgenomen in jouw rapportage.

De CV Tool stelt je in staat om eenvoudig en stapsgewijs rapportages op te stellen. Zo ben je altijd voorzien van een volledige registratie van onderhoud en interventies.

De gehele werkstructuur van de Maintenanz CV Tool vereenvoudigt bovendien een projectgerichte controle. De ingebouwde checklist garandeert je daarbij van de opvolging van de BRL6000-25, de K25000 of de NHK-CBS 2021/04.

Tijdens het maken van het werkorderrapport, biedt de app je de mogelijkheid om de gemaakte uren en de gebruikte materialen bij te houden. Rapporten kunnen vervolgens direct volgens de wetgeving worden afgemeld.

Zo regel je de administratie tijdens het onderhoud zelf: onderhoud klaar, administratie klaar!

Alle onderhouds- en servicewerkzaamheden zijn direct beschikbaar en aan te vullen via het scannen van de installatiepas (de QR-sticker op het toestel).

Via het scannen van deze Installatiepas kun je ter plaatse alle vastgelegde data bekijken en aanvullen.

Bekijk de CV tool in actie

5/5

Wij zijn IW en zorgen dat Nederland klaar is voor morgen. De Maintenanz Tools is zo’n voorbeeld van waar goede samenwerking toe kan leiden. Een handige app voor de Nederlandse praktijk om eenvoudig aan alle geldende wetgeving te kunnen voldoen.

Jan Willem van Bruggen, Directeur Opleidingen IW Nederland

5/5

Wij proberen in onze trainingen de deelnemers altijd een structuur mee te geven. Daar passen de tools van Maintenanz perfect in. Het zorgt ervoor dat je als onderhouds- of storingsmonteur niet hoeft na te denken over randvoorwaarden en procedures. De App stuurt je de juiste kant op met een heldere structuur.

Nico van Leeuwen, namens ROVC Technische Opleidingen BV

Vergelijk de Nederlandse en Belgische versie van de CV Tool

Zie hieronder voor enkele verschillen tussen de Nederlandse en Belgische versie van de CV Tool.

Op basis van het adres van de werkzaamheden maakt de tool automatisch de switch tussen de versies.

NL Checklist 1BE Checklist 1
NL OndertekeningBE Ondertekening
Scroll naar boven

Laat je gegevens achter en
test vrijblijvend onze tool!

Hi, ik ben M@kkie.